Nordic brød fra Mallund

Et moderne stenalderbrød uden gluten.

Tøm flaskens indhold i en skål, tilsæt 5 økologiske æg og 1 dl rapsolie. Røres sammen med en grydeske (æltes ikke). Dejen fyldes i en form (ca. 3 liter eller 30 cm). Bages i 60 min. ved 160°C (ikke varmluft). Brødet afkøles i formen.

 

149,00
ekskl. levering

Tip fra Mallund: De efterfølgende dage kan skiver ristes til snacks i ovnen i 10 min. ved 200°C. 

Ingredienser:
Solsikkekerner, mørke græskarkerner, hørfrø, sesamfrø, majsmel, mandelsplitter, stensalt.

Indhold: 695 g

 

Genbrug af flasken:
Flaske og korkprop går i opvaskemaskine. Genanvend den til vin, vand, gryn, vase o.lign.
Korkproppen er fremstillet af micro-agglomerat er Sughera perfekt steriliseret og sammensat uden nogen form for lim, hvilket gør den til den mest miljøvenlige og sundhedsvenlige korkprop.

Andre købte også
Forslag til dig
Passer sammen med