Knækbrød fra Mallund

Bageblanding med sprødt og lækkert knækbrød

En flaske bliver til 2-3 bradepander knækbrød.

Tilsæt 3 dl vand, 1,5 dl rapsolie og 10 g bagepulver i røremaskinen. Tilsæt flaskens indhold og rør 5 min.
Del dejen i 2 portioner. Tag 2 stk. bagepapir og hæld skålens indhold ud på det ene. Det andet bagepapir lægges ovenpå. Med håndkraft eller kagerulle fordeles det jævnt. Det øverste bagepapir tages af og knækbrødene skæres i de ønskede størrelser.

Bages i 20-25 min. ved 180°C varmluft, så begge bages ens til de er gyldne og sprøde.

149,00
ekskl. levering

Tip fra Mallund: Drys evt. med birkes eller sesamfrø og groft salt.

Ingredienser:
Hvedemel, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, grove havregryn, stensalt.

Indhold: 675 g

Genbrug af flasken:
Flaske og korkprop går i opvaskemaskine. Genanvend den til vin, vand, gryn, vase o.lign.
Korkproppen er fremstillet af micro-agglomerat er Sughera perfekt steriliseret og sammensat uden nogen form for lim, hvilket gør den til den mest miljøvenlige og sundhedsvenlige korkprop.

 

Andre købte også
Forslag til dig
Passer sammen med